Društvo i ekonomija

Direktno.rs

23. 02. 2021. 22:29 24

"Običan čovek nema tatin podrum vina kao Vučić" (VIDEO)

Samo sam običan čovek, objavio je na Instagramu predsednik države. I još dodao da će malo ko da mu poveruje. I u pravu je - najpre, zato što deo naroda veruje da ima super moći, a drugi deo zna da običan čovek u retkim trenucima odmora uglavnom legne na kauč i gleda TV. A predsedniku bi to bilo dosadno jer zna 7 TV dana unapred. I još, običan čovek uglavnom nema tatin podrum vina da tu sedne i pije srpski šardone, kao predsednik u Jajincima - ovako je započela večerašnju emisiju "Pregled dana" Jelena Obućina, koja se već proslavila svojim antologijskim i živopisnim najavama.

- Običan čovek, kakav je Milan Jovanović nema gde ni da legne ni da sedne, jer je tom novinaru zapaljena kuća po nalogu Vučićevog stranačkog kolege. Njegovi su i podrum i kauč izgoreli - navela je Obućina.

- Običan mladić pretučen je u Lapljem Selu na Kosovu. Tamo veruju zato što se njegov tata ne sviđa predsedniku i nije hteo da sedi u podrumu. Ima ko hoće i na kanabe i u podrum i gde god treba samo da zaliči na onog lažnog običnog čoveka s početka priče.Počeo je pregled dana za obične ljude - završila je uvod Jelena Obućina.

Sve je ovo, naravno, aluzija na fotografiju predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako se pohvalio time da je običan čovek koji ispija vino u podrumu vinarije svog oca u Jajincima, kao i na slučaj pretučenog sina političara sa Kosova Nenada Rašića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati