Društvo i ekonomija

Direktno.rs

11. 01. 2021. 13:25 2

"Stefanoviću, da li ćete na Pinku reći da je Radmilović nevin bio u zatvoru?

Odbačena je krivična prijava protiv Zorana Radmilovića za ispisivanje fašističkih grafita na kući Dejana Bulatovića 8. oktobra 2020, koji je kao nevin u zatvoru proveo 30 dana. Tim povodom je Bulatović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, ispred zatvora postavio više pitanja Nebojši Stefanoviću, bivšem ministru policije u čijem mandatu se ovo desilo.

"Dočekali smo rasplet situacije. Pre dva dana iz Tužilaštva je stiglo rešenje o odbijanju predloga za Krivičnu prijavu od strane policijske stanice u Šidu. Dakle, sada je svima jasno da gospodin Radmilović nikakve veze nema sa ispisivanjem uvredljivih grafita na mojoj kući. To je i Tužilaštvo utvrdilo, i ja sada pitam ministra Stefanovića, doktora: 

Šta ćemo sada da radimo, da li ćete izaći na televiziju Pink da kažete da ste pogrešili i da ste lažno optužili čoveka? 

Da li ćete podneti ostavku? 

Da li ćete podneti bilo kakve konsekvence, bar sa moralne strane za ono što ste uradili tom čoveku, ili je bilo lakše da vi i vaši prijatelji iz SNS u svim medijima objavite kako je to uradio Zoran Radmilović?

Pa, neće vam ovo proći, krivična prijava je protiv vas podneta. Nemate vi morala. Ja ne očekujem da ćete vi bilo šta sa moralne strane da uradite, ali ono što ja mogu da kažem jeste, da je Srbija još jednom videla u kakvoj zemlji živimo, kako funkcinišu pravda i sloboda u ovom trenutku, ali isto tako mogu da kažem kada bude slobode i pravde u ovoj zemlji odgovaraćete za sve.

Odgovaraćete i vi i svi koji su učestvovali u političkom progonu, kao i zbog toga što štitite osobu koja je to uradila. Jasno smo dali indicije ko je možda to uradio, ali vi niste radili po tome što sam ja rekao, nego ste radili šta vama odgovara. I sram vas bilo za to! I još jednom vam kažem kad- tad, odgovaraćete za to!", poručio je na kraju Dejan Bulatović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati