Društvo i ekonomija

Direktno.rs

13. 12. 2020. 18:39 5

Kako prorežimski mediji vređaju ljude

Smešno je i tužno kako prorežimski mediji pišu i vređaju svoje čitaoce tako što intervju Direktno.rs sa sudijom Apelacionog suda u Beogradu Miodragom Majićem obeležavaju kao poručen, a sudiju Majića predstavljaju kao osobu koja je "u obavezi" da priča za naš portal.

Dokle ide ludilo prorežimskih medija, kako vređaju svoje čitaoce i inteligenciju ljudi, govore i navodi u tekstu da je Majić "Đilasov sudija", iako se predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ni u kom svojstvu ne dovodi u vezu sa sudijom Majićem, kako inače u životu, tako i u našem tekstu.

Nije jasno kakve veze Đilas ima sa ovim tekstom, osim ukoliko se urednicima prorežimskih medija pričinjava, pa umesto potpisa autora Igora Maksimovića, vide napisano "Dragan Đilas".

Takođe se u tekstu u kom se zamera što je Majić dao intervju za Direktno.rs, navodi da je Đilas razorio pravosuđe, kao i medije, iako je odavno i vrapcima na grani jasno da je korupcija u sudstvu nikad veća i da ovakav medijski mrak za vreme aktuelnog režima nije vladao čak ni devedesetih godina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati