Fudbal

[ Izvor: Sport klub ]

24. 04. 2024. 16:20 0

Kakav je bilans večitih kad sudi Milanović?

Miloš Milanović će drugi put suditi utakmicu Crvene zvezde i Partizana, a ponovo je reč o susretu u Kupu Srbije. Vodio je finalni meč 2022. godine, a nije dobijao priliku na prvenstvenim večitim derbijima.

Milanović je u dosadašnjoj sudijskoj karijeri češće vodio utakmice Partizana (18), dok je na Zvezdinim mečevima bio 15 puta.

Partizan je na utakmicama koje je vodio Milanović zabeležio 15 pobeda i tri poraza, dok je Crvena zvezda u duelima kad je pištaljka bila kod arbitra iz Ćuprije imala 14 trijumfa i jednu izgubljenu utakmicu.

Osim derbija u finalu Kupa Srbije 2022. godine na Marakani (slavila Zvezda sa 2:1), Partizan je, kad je Milanović sudio, izgubio od subotičkog Spartaka (1:3) u Humskoj marta 2019. i od Radničkog u Nišu (0:1) oktobra 2020.

Na društvenim mrežama je od trenutka objave da će Milanović voditi polufinalni meč, osvanula serija snimaka spornog detalja kad je Rikardo pao posle duela sa Srnićem na meču iz 2022. godine.

Milanović je ove sezone sudio šest puta Partizanu i crno-beli su slavili na tim mečevima, a velika prašina podigla se posle gostovanja u Surdulici. Svirao je penal za Radnik, ali je dobio sugestiju iz VAR sobe da pogleda situciju i poništio je odluku.

Milanović je u dosadašnjem delu sezone sudio svega tri puta Crvenoj zvezdi, ali imao je ulogu u VAR sobi na gostovanjima najtrofejnijeg srpskog kluba u Novom Pazaru i Ivanjici.

Poraz kad je Milanović bio sudija, Crvena zvezda je upisala u septembru prošle godine na Banovom brdu od Čukaričkog (1:2). Tada je sviran po penal za oba kluba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati