Društvo i ekonomija

Direktno.rs

02. 12. 2020. 21:13 29

SKRETANJE PAŽNJE S PROBLEMA SNS poturio ceduljicu Atlagiću da ispljuje Bjelogrlića

Potpuno je jasno da Srbija gubi bitku sa koronom, da "tigar" ekonomski propada, a onda vlast pravi inverziju stvarnosti i potura izmišljene afere, napada neistomišljenike, kako bi skrenula pažnju sa haosa koji su napravili u Srbiji. Danas je u Skupštini poturena ceduljica izvesnom Marku Atlagiću, zaduženom pljuvaču naprednjaka, koji je sa papira pročitao izjave Dragana Bjelogrlića od pre godinu dana i brutalno ga napao.

Posle Seke Sablić, zatim gomile javnih ličnosti iz svih sfera života, u Skupštini bez opozicije, slavnog glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića, SNS-ovci su danas "isterali iz Srbije". Kako bi prikrili nesposobnost, neznanje i nestručnost, poraz od korone i ekonomski kolaps, pokušali su da u javnost ipak skrenu pažnju na lažne afere.

Tako su izmislili divljački napad na Dragana Bjelogrlića time što je Atlagić na doturenom papiriću (što se vidi na TV snimku) pročitao govor, naravno sa vrha vlasti, upućen Bjeli.

Nikako dežurni pljuvač SNS-a nije znao šta je Bjelogrlić pre godinu dana pričao za vreme protesta "Jedan od pet miliona", već su mu to napisali, a on nemušto, ni ne znajući kako se slavni glumac i reditelj preziva ("Belogrlić, Bjelogrlić"), pročitao u mikrofon.

Tužno, jadno, ali tako svojstveno obesmišljenoj, urušenoj Srbiji koja umire iz dana u dan i ne zna se kako će iz ovog blata izaći.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati