Društvo i ekonomija

Direktno.rs

19. 11. 2020. 20:45 27

Brat Ane Brnabić nije više direktor kompanije Asseco!

"Još jedna pobeda! Brat Ane Brnabić, Igor, podneo je ostavku na mesto direktora u Asseco", napisala je na Tviteru potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Marinika Tepić je prethodnih nedelja iznosila detalje iz brojnih ugovora i na koji način je Ana Brnabić, kao premijerka Srbije, omogućila bratu da se bogati. Tako je isticala da je firma u kojoj je on bio direktor dobijala novac od EMS, ali i sa drugih strana, da bi na poslednjoj konferenciji za medije istakla da je Siniša Mali, ministar finansija u Vladi Srbije, dao firmi Asseco 313 miliona dinara nova svih građana, i to u vreme pandemije.

Dva dana nakon iznošenja tih podataka, Marinika Tepić je na Tviteru obelodanila da je Igor Brnabić podneo ostavku na mesto direktora kompanije Asseco.

- Vredelo je dokazivati da je dobio milijarde iz preduzeća i organa Vlade od kad mu je sestra predsednica Vlade. Ali, to ih ne abloira. Ima tužilaca koji će raditi svoj posao. A ja neću stati - napisala je Marinika Tepić na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati