Društvo i ekonomija

21. 10. 2020. 16:03 3

"Vučić objavom rata kriminalu krije sukobe režimskih klanova"

Borba protiv kriminala u Srbiji je sezonska predstava koju Vučić najavljuje svaki put kada od naroda nešto pokušava da sakrije. Ovaj put to je sukob dva režimska klana - istakao je potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović.

- U prethodnih osam godina više od deset puta on je teatralno ulazio u "bespoštednu borbu" protiv kriminala. Rezultati te njegove borbe su mafijaški obračuni i ubistva na našim ulicama, kao i potpuna kriminalizacija društva u kome čestiti policajci strahuju od kriminalaca koje režim štiti, a građani se plaše policije. Svaka država ima mafiju, samo u Srbiji mafija ima državu - naveo je Stefanović.

On je dodao da borba protiv te mafijaške hobotnice zahteva profesionalnu policiju i nezavisno sudstvo, kome podršku daju svi oni koji su danas zaboravljeni, osiromašeni i obespravljeni.

- Stranka slobode i pravde garantuje da će po dolasku na vlast stvoriti atmosferu koja će garantovati sigurnost policajcima, inspektorima, tužicima koji će očistiti državu od mafije i njihovih zaštitnika u državi. U takvoj Srbiji moguće je da ljudi žive pristojno od svog rada, iz takve države se ne odlazi u takvoj državi pravde nije san već dostupna kategorija, a slobodu svim ljudima u Srbiji garantuju jake institucije - zaključio je Stefanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati