Društvo i ekonomija

Direktno.rs

19. 09. 2020. 16:31 7

JOVANJICA - sprega kriminala i države! Aleksić: Evo i transkripta (FOTO)

Pošto naprednjački režim kaže da ja lažem, da su Koluvija i ekipa kako reče Đuka "na pravdi Boga u zatvoru", evo dela zanimljive komunikacije koju su vodili preko aplikacije "Razgovor" - napisao je potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, uz transkripte razgovora vladnika imanja "Jovanjica" sa ostalim osobama blsikim policiji i BIA, koji su umešani u poslove sa marihuanom na ovom privrednom dobru.

U transkriptima razgovora koje je Aleksić objavio, može se videti kako Koluvija izdaje naređenja okrovljenima šta treba da urade kako bi sve proteklo bez dokaza i ikakvih sumnji o mutnim radnjama na "Jovanjici".

- Na fotografiji (skrinšotu) numerički označenoj u spisima predmeta 4679 okrivljeni Predrag Koluvija daje naređenje: okrivljenom Sergeju Mrđi "Treba da nose ono odelo u fulu i maske za disanje ako treba!". Za ovim okrivljeni Sergej Mrđa odgovara: "Svaki paket prolazi kroz dve ruke, sredstvo za staklo i magična, danas je Miloš dirnuo ova tri poslednja, pa ću javiti Manojlu da ta tri opet prebriše".

- Za ovim okrivljeni Koluvija izdaje naređenje "A i iznutra da nema dlake, moramo taj deo dići na 150 odsto sigurnosti". Za ovim okrivljeni Mrđa navodi: "OK, biće svemirci", a odmah potpom okrivljeni Predrag Koluvija odgovara: "Moraš detaljno objasniti zašto" - navodi se u delu transkripta razgovora u kom se tvrdi da je Koluvija tom prilikom nadzirao proizvodnju opojne droge.

Aleksić je u petak ispred Tužilaštva za organizovani kriminal izjavio da je "slučaj Jovanjica" dokazao spregu kriminala i države, o čemu svedoči i činjenica da su u softversku aplikaciju "razgovor", koja je napravljena za internu komunikaciju, bili uključeni i uhapšeni pripadnici policije i Bezbednosno informativne agencije.

- Oni su pružali prsten zaštite Predragu Koluviji. Neko iz vlasti je morao da im kaže da idu na Jovanjicu, obezbeđuju imanje i Koluviju. To dokazuje spregu - rekao je Aleksić.

Odmah ga je potom poslnik SNS-a Vladimir Đukanović optužio da iznosi neistine.

- Apsolutno je nejasan motiv ovog čoveka da ovoliko laže. Sve što je rekao u ovoj izjavi je notorna laž. Posebno je zanimljivo ko mu to iz istrage dotura poluinformacije koje on bez trunke sramote koristi u kreiranju ovih laži koje iznosi - istakao je Đukanović.

Uskoro je usledio i odgovor potpredsednika Narodne stranke.

- Pošto naprednjački režim kaže da ja lažem, da su Koluvija i ekipa kako reče Đuka "na pravdi Boga u zatvoru", evo dela zanimljive komunikacije koju su vodili preko aplikacije "Razgovor" - napisao je Aleksić, iznevši dokaze o onome što je govorio ispred tužilaštva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati