Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 08. 2020. 10:31 30

VUČIĆEVA LOGIKA Ko otkriva afere u SNS, taj štiti tajkune i urušava Srbiju!

Telekom je akcionarsko društvo, država ima većinski udeo, kapital. Šta je posao političara u jednoj zemlji? Da li je posao političara da razaraju državni kapital, ono što pripada građanima Srbije ili da pomažu. Razumem da su oni tajkuni, ali ne mogu da razumem da neko radi za tajkune protiv sopstvene države - istakao je Aleksandar Vučić u gostovanju na jednoj od svojih omiljenih TV glasila, vidno iznerviran zbog okrivanja mutnih radnji u Telekomu, o kojima je prethodnih dana govorila potpredsednica SSP Marinika Tepić, koja je bila i napadnuta od strane direktora te kompanije, visokopozicioniranog funkcionera SNS sa platom od "tričavih" 400.000 dinara.

- Taj Telekom su čerupali, potkradali, razorili dok su bili na vlasti, Telekom ništa nije imao. Ništa niste mogli da pronađete na Telekomovim kanalima, a danas su bolji. Hteli su da uzmu TV Prva i B92 da bi imali svoje televizije i na silu da bi rušili vlast i to nisu uspeli, kupio ih je neko drugi - nastavio je Vučić da urla u studiju televizije Pink.

Pošto predsednik države i lider SNS-a radi po sistemu "država, to sam ja"... "ja i moji bliski ljudi možemo da radimo šta nam se prohte, a da za to niko ne zna", uvek bude zatečen kada neko od novinara ili političara iz redova opozicije ukaže na nezakonske radnje u kojima pod palicom i blagoslovom Vučića učestvuju "njegovi ljudi".

Vučić potom, po starom, oprobanom radikalskom receptu, bez ikakvih osnova napada one koji su otkrili afere da rade protiv svoje države. Ovog puta optužio je Mariniku Tepić da štiti tajkune.

A šta je istina?

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić na konferenciji za medije ispred Telekoma da je zvanično podnela upit "Telekomu Srbija" o kupovini "Adria media grupe" i tabloida "Kurir". Upitala je kojim tačno pravnim licima je plaćeno 239 miliona evra naših para, koje se u Telekomovim izveštajima navode za produkciju medijskog sadržaja, ako već znamo za aferu 'Kopernikus' i da uprava Telekoma krije kao zmija noge transakcije jer je Igoru Žeželju obezbedjeno da našim novcem kupi "Kurir".

Ubrzo nakon toga jedan od direktora kompanije Draško Marković, nasrnuo je na Tepić, oduzevši joj mikrofon.

Dan kasnije potpredsednica SSP je istakla da Markovićev napad na nju svedoči o tome da je dirnuta "najveća SNS kasa u zemlji".

Prvi čovek države , naravno, nije mogao da se ne oglasi i ne sazove gostovanje na omiljenoj televiziji kako bi ponovo, bez ikakvih osnova i argumenata vređao pripadnike opozicije i ostale građane kojima je stalo do istine.

Vučićeva logika je, dakle, jasna: Ne dirajte moje ljude i ne dao bog da otkrijete naše mutne radnje! U tom slučaju, svi vi ste tajkuni, svi radite za tajkune, svi ste ljubomorni na Vučića i želite da uništite nikad jaču Srbiju...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati