Društvo i ekonomija

Direktno.rs

09. 08. 2020. 19:52 4

Danas u Novom Pazaru protest za dr Lejlu

Heroina Novog Pazara, dr Lejla Ćeranić, koja je tokom najtežih trenutaka u ovom gradu bila jedini infektolog u Opštoj bolnici, smenjena je sa funkcije načelnika. Takva odluka direktora bolnice u Novom Pazaru razbesnela je građane, koji će danas protestovati.

Građani Novog Pazara se svakog dana od 18 sati okupljanju ispred Opšte bolnice, gde šalju jasnu poruku direktoru bolnice Mehu Mahmutoviću i Mirsadu Đerleku, koordinatoru Opšte bolnice, šta misle o njihovom radu i tome što je zdravstveni sistem u ovom gradu bio pred pucanjem.

Ali, sutra od 18 sati protest će imati sasvim drugačiji povod, budući da će građani Novog Pazara tražiti pravdu za doktorku heroinu Lejlu Ćeranić, koja je u najtežim situacijama bila jedini infektolog u novopazarskoj bolnici. Sada, kada je sve prošlo, ona je smenjena sa funkcije načelnika. Bruka i sramota za naše zdravstvo.

- Zbog smene dr Lejle Ćeranić Pazarci najavili protest koji će se održati u ponedeljak od 18 sati ispred Opšte bolnice. Bravo, ljudi! Ne dajte ovu heroinu onima koji joj nisu ni do kolena. Podrška za ovu hrabru i jaku ženu. Pre svega, Čoveka! - navodi se na društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati