Srbija

[ Izvor: Radio Sto plus ]

07. 04. 2024. 21:54 0

Raspisana potraga za dvoje tinejdžera iz Novog Pazara

Novopazarska policija raspisala je potragu za dvoje tinejdžera za koje se pretpostavlja da su zajedno pobegli u ponedeljak, nezvanično saznaje radio Sto plus.

Majka 17-godišnjeg mladića ranije ove nedelje se obratila javnosti navodeći da je izgubila kontakt sa sinom u ponedeljak, apelujući na sve koji možda znaju gde je i imaju bilo kakve informacije o njegovom nestanku da jave policiji ili njoj.

Nestanak deteta prijavila je 2. aprila Policijskoj upravi Novi Pazar, koja je odmah preduzela neophodne mere i angažovala sve raspoložive pripadnike na njegovom pronalasku.

Ubrzo im se obratila i majka 15-godišnje devojčice koja je prijavila njen nestanak, pa policija opravdano sumnja da su njih dvoje zajedno pobegli, pogotovo imajući u vidu da su bili u kontaktu i družili se.

Nakon prijave nestanka dvoje tinejdžera obavešteni su svi granični prelazi i policijske uprave širom Srbije, a pretpostavlja se da se oni nalaze u Novom Pazaru ili nekom od okolnih gradova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati