Društvo i ekonomija

Direktno.rs

08. 07. 2020. 23:39 30

MUK NA RTS "Vučiću, grdno si se zamerio narodu" (VIDEO)

Narod više ne može da trpi, a kad se narod izlije, to vam je kao reka. Videli ste pre neki dan Zapadna Morava kad izlije, pa poplavi kuću, stoku i njive, ne može je zaustaviti nijedan SNS. Srpski narod je velika reka koju nikad neće zaustaviti niko - istakao je jedan mladić u kamere RTS-a, a zahvaljujući njegovom izlaganju, gledaoci Javnog servisa su večeras prvi put mogli da vide i čuju zašto je narod izašao na ulice.

- Samo ću reći da nisam ni u čijoj političkoj odeći večeras, već u građanskom delu Srbije, ja sam potomak srpskog seljaka i građanina, onog koji se borio za ovu zemlju. Srpski narod je izašao na ulice jer ne može da trpi poniženje u koje ga je dovela ova vlast. Pogledajte samo naše okruženje. Naš ekonomski sistem u odnosu na zemlje bivše Jugoslavije, Bosnu i Hercegovinu, koja je izašla iz rata. Pa mi smo najnazadniji i najponiženiji u ovoj Srbiji, slobodarskoj Srbiji koja je svima dala slobodu - rekao je mladić u uključenju uživo.

On je dodao da je izašao kao građanin jer ova država je proterala sve svoje najbolje sinove. 

- Danas je bila majka kojoj je ćerka otišla za Švedsku i dobila prvo zaposlenje u 33. godini. Mi trgujemo Kosovom, a srpski narod nam radi po svetu. Šta je ova zemlja uradila osim što uvozi Azijate, uvozi Rome, uvozi kriminal, starlete i pušta rijaliti program da našu decu pretvara u belo roblje, u balkanski Bangladeš. Vučiću Aleksandre, predsedniče Srbije, ako misliš da se srpski narod poveo u spasenje, grdno si se sa njim zavadio. Nećeš dobro proći, ne zbog nas malih ljudi, već će ti suditi srpska istorija - istakao je ozlojeđeni čovek, koji je izazvao lavinu divljenja i podrške na društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati