Društvo i ekonomija

Direktno.rs

08. 07. 2020. 00:48 8

"ĆALE OVO JE ZA TEBE" Poruka sina čiji je otac umro od korone

"Nije bilo respiratora u Zemunskoj bolnici i dan danas nisam dobio rezultate testova da je umro od korone, a na sva usta su pričali kako poklanjamo respiratore", rekao je večeras jedan od učesnika spontanog protesta, Petar Đurič sin pokojnog slikara Ljubiše Đurića iz Majdanpeka, koji se odigrao ispred Narodne Skupštine zbog najave predsednika Republike Srbije da će ponovo biti uveden policijski čas od petka.

- Nije bilo respiratora, ni da danas nisam dobio rezultate testova da je umro od korone. Nije bilo respiratora u Zemunskoj bolnici, a na sva usta su pričali da ih mi poklanjamo. Ćale ovo je za tebe, znam da bi bio ponosan - kazao je Đurić.

Podsetimo, zbog drastično povećanog broja zaraženih kovidom, u Beogradu je proglašena vanredna situacija, a predsednik Vučić je saopštio na vanrednoj konferenciji da će ponovo uvesti policijski čas, koji će trajati od petka do ponedeljka. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati