Društvo i ekonomija

[ Izvor: hercegovinapromo.com ]

07. 07. 2020. 20:42 3

DOKAZ DA LAŽE Čović, a ne Grigorije, tražio od Vučića pare za hram u Mostaru

Predsedavajući Predsedništva BiH Dragan Čović izjavio je 16. oktobra 2017. u Beogradu da je Aleksandar Vučić na njegovu molbu uplatio 500.000 evra za obnovu Sabornog hrama u Mostaru, što je dokaz da novac nije tražio vladika Grigorije, kako je to danas predsednik Srbije izjavio.

Opet laž, opet napadi, i opet na vladiku Grigorija. Aleksandar Vučič je danas, saopštavajući da će ponovo uvesti policijski čas, na namešteno pitanje svojih "novinara" o Grigoriju, rekao da mu je vladika tražio novac za hram u Mostaru!

Ipak, hercegovinapromo.com 16. oktobra 2017. donela je pravu istinu o davanju novca i ko je u stvari tražio pola miliona evra. 

Tadašnji predsedavajući Predsedništva BiH Dragan Čović izjavio je u Beogradu kako je zadovoljan odlukom Srbije da se pomogne izgradnja Saborne crkve u Mostaru.

- Srbija je danas uplatila dodatnih 500.000 evra za obnovu Sabornog hrama u Mostaru - izjavio je Aleksandar Vučić koji je naglasio da je to učinjeno na molbu predsednika Predsedništva BiH Dragana Čovića.

Predsednik Srbije je zahvalio Čoviću na toj molbi i podsetio da je Srbija ranije uplatila 200.000 evra, prilikom Vučićeve posete Mostaru, takođe za izgradnju Sabornog hrama u Mostaru,.

Ovo je još jedan dokaz da predsednik Srbije nije govorio istinu i da novac nije tražio vladika Grigorije. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati