Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 05. 2020. 21:49 19

Baka (97) pocepala pismo Vučiću, pa pustila vodu!

Devedesetsedmogodišnja baka, čija je adresa samo jedna od njih 1.700.000 na koje je predsednik Srbije poslao pismo penzionerima jedna je od retkih koja mu je odgovorila i to načinom koji je izazvao veliki broj komentara na društvenim mrežama.

Naime, gospođa je na snimku koji je na tviteru objavio njen sin, pocepala Vučićevo pismo, bacivši ga u WC šolju, jasno stavivši time do znanja šta misli o vlasti SNS-a na čelu sa Aleksandrom Vučićem, ali i dokazavši da nisu svi penzioneri simpatizeri Aleksandra Vučića i njegove stranke.- Ovo ti je odgovor na tvoje pismo, monstrume i lažove. Evo, ide tamo gde treba tvoje pismo pobede - nije bila štedljiva kada su grube reči u pitanju u želji da dokaže svoju ogorčenost i gađenje SNS-om i Vučićem.

Svojom reakcijom na pismo gospođa je izazvala veliki broj pozitivnih komentara na tviteru i postala gotovo tvit dana.

Podsetimo, predsednik Srbije poslao je pismo zahvalnosti penzionerima zbog toga što su poštovali sve mere u borbi sa koronom, podsetivši ih na jednokratnu pomoć od 4.000 dinara, kao i na čuvenih 100 evra i moleći ih za podršku koja u prevodu znači glas na predstojićim parlamentarnim izborima.Jedno je sigurno, pomenuta gospođa neće pružiti podršku naprednjacima, a pismo je uzalud poslato.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati