Društvo i ekonomija

Lj.S.

12. 03. 2020. 10:26 0

SKUPLJAČI GLASOVA "Ovom ludilu mora da se stane na kraj"

Skupljači SNS glasova ne prestaju da uznemiravaju građane, što putem telefona, što akcijom od vrata do vrata, kako bi prikupili određeni broj glasova pred izbore. Ovaj put, sugrađanin Ivica Janković, dobio je telefonski poziv od Milice Đurđević, potpredsednica Srpskog sabora Zavetnici.

- Bio je vikend i zazvonio mi je telefon između 17 i 19 časova. Zvala me je Milica Đurđević, predstavila se iz koje je stranke i pitala me da li hoću da im dam potpis. Rekao sam da me ne interesuje i da nisam član nijedne stranke. Toliko brzo se taj razgovor završio da nisam stigao da je pitam odakle joj moj broj telefona. Onda mi se upalila lampica da verovatno sarađuje sa SNS, te da je preko njih dobila moje podatke. Takođe, imam MTS karticu i kod njih sam zaveden kao korisnik, te mislim da i oni imaju veze sa SNS preko čega su dobili moje podatke - kazao je Janković.

On dodaje da je godinama živeo i radio u Austriji, kao i da nikako ne može da se navikne na "ovakav način života".- Imaju sve na tanjiru i ko zna šta rade sa tim podacima. Poseduju vaše ime i prezime, matični broj, adresu stanovanja. Godinama sam radio i živeo u Austriji, ali zbog teške povrede na radnom mestu morao sam da se vratim u Srbiju. Nikako ne mogu da se naviknem na ovakakv način života. Kad živite u jednoj uređenoj zemlji, ne razmišljate da će neko da vas prevari, a zatim dođete u sredinu gde sve to što mrziš se dešava - kaže on i dodaje da ovom ludilu mora da se stane na kraj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati