Društvo i ekonomija

Direktno.rs

10. 02. 2020. 07:00 2

Šta to spaja Rafu Nadala i našeg najbogatijeg kuma?

Osim što u garaži ima ergelu najluksuznijih i najbržih vozila, Nikola Petrović, kum Aleksandra Vučića, voli i da mu ruku krasi moćan sat, da nosi firmiranu odeću, puši skupe cigare, letuje u mondenskim letovalištima, kao i da stanuje u najbolje opremljenim i velikim kućama.

Direktno.rs je već pisao o tome koliko vozila Petrović ima u vlasništvu, njihovim cenama, performansama, a u  trećem delu otkrivamo još jednu njegovu pasiju - ručne časovnike.

Pored toga što voli da puši skupe cigare, Petrović je i kolekcionar satova, a trenutno s ponosom na ruci nosi "Richard Mille", koji krasi ruku čak i čuvenom teniseru Rafaelu Nadalu. On je u finalu Rolan Garosa 2018. nosio sat vredan preko 700.000 evra i to nije tajna.

Svakako, Vučićev kum ima ukusa, modelom koji, kao i španskog tenisera, vredi oko 700.000 evra (cene ovog brenda se, inače, kreću od 125.000 do 950.000 evra) dao je domaći zadatak imućnim ljudima koji žele takmičenje na ovom nivou, da uživaju sve blagodeti i privilegije svojim novcem.

Beg iz prigradskog beogradskog naselja, kao i činjenicu da je potekao iz Boleča, uporno je za početak "lečio" skupocenim cigarama, isključivo limitiranim kubanskim, preko firmirane odeće, vrednih satova, brzih kola, skupih letovanja na dalekim destinacijama. Kao da želi da je što dalje od Boleča, i u mislima i u kilometrima, pa Petrović danas živi na Dedinju. Njegova kuća je jedna od najskupljih u ovom elitnom beogradskom naselju, na placu koji košta 2,4 miliona evra, dok je kuća građena za neverovatnih pet! Ona nosi epitet najskuplje i najluksuznije, za čiji izgled su se pobrinule najbolje kalifornijske arhitekte.

Tako je Nikola Petrović život u porodičnom domu u Boleču, preko svađe oko parking mesta u "Crvenkapi" i prijateljstva, a kasnije kumstva sa Aleksandrom Vučićem, krunisao velikim bogatstvom. Komforni automobili, satovi koji koštaju pravo bogatstvo i kuće od kojih boli glava, samo su jedan deo imovine ovog beogradskog biznismena i visokopozicioniranog člana Srpske napredne stranke.

I kuma Aleksandra Vučića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati