Društvo i ekonomija

Milica Božinović

19. 12. 2019. 19:55 0

"I dalje mi vređa porodicu" Otac nastradalog radnika u policiji

Milovan Milivojević, otac nastradalog radnika u MB Namenska Milan Blagojević Lučani, rekao je da se posle psovki upućenih na račun njegove porodice i njega na suđenju u Ivanjici 17. decembra, pritisak direktora Milovanovića samo nastavio.

Naime, Milivojević navodi da je poslednji u nizu događaja, prijava policiji da je njegov automobil primećen u blizini kuće Radoša Milovanovića. Otac nastradalog Milomira kaže da čak i ne zna gde se nalazi kuća i imanje direktora Milovanovića. 
- Zvanična informacija policije je da je prijavu izvršio vozač autobusa u MB namenska Lučani Tomislav Milinković. Povod za prijavu je bio što sam autom odvezao na popravku deo za veš mašinu majstoru, koji živi u istom kraju kao i Milovanović. Odazvao sam se pozivu policije i dao izjavu šta se stvarno desilo. Nisam znao da mi je ograničeno kretanje i da se svaki moj korak prati. Pitam se ima li ko ponašanju ovog čoveka da stane na put? Dokle će nastaviti da vređa mene i moju porodicu? Da li ga je neko saslušao zbog uvreda i pretnji upućenih meni i mojoj porodici? - upitao je Milivojević. 

Podsetimo, kako je Direktno.rs prvi objavio, Radoš Milovanović je na poslednjem suđenju 17. decembra pre suđenja najpre uputio psovku sestri i majci nastradalog Milomira Milivojevića, a zatim ocu nakon suđenja rekao: "Beži, bre, đubre jedno", i dobacio da je "lud čovek". 

Radoš Milovanović skoro četiri decenije je na mestu prvog čoveka "Namenske". Na poslednjem ročištu nije bilo "sponatnog" skupa podrške, kao na prvom u oktobru, ali su sa direktorom bili Vladan Dimitrijević, šef obezbeđenja fabrike, Vladimir Gavrilović i Ivan Đokić. Pored advokata na suđenju se pojavila i portparolka "Namenske" ali i predsednik Sindikata Zoran Babić, predstavnik Sindikata raketnih goriva Dragić Šuljagić i predstavnik pravne službe fabrike.

Direktor Radoš Milovanović je na prethodnom pretresu izneo svoju odbranu i rekao da nije odgovoran za nezgodu u kojoj su poginula dvojica radnika, jer ispod njega postoji čitav niz ljudi u lancu.

Sada je odbranu iznosio Vladimir Lončarević, rukovodilac pogona "Raketno gorivo". On je rekao uzrok paljenja nije nitroglicerin koji je bio izdvojen na zidovima, već udar koji je nastao u toku pretovara burića na vučno vozilo.

U nastavku suđenja, 7. februara, svoju odbranu izneće trećeoptuženi Toma Stojić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati