Fudbal

Direktno.rs

12. 08. 2023. 14:24 13

Terzić i zvezdaši posetili grob direktora Namenske

Delegacija FK Crvena zvezda na čelu sa predsednikom Svetozarom Mijailovićem i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem posetila je grob Radoša Milovanovića, bivšeg direktora Namenske u Lučanima. Pa, zar je morala vrhuška kluba iz Ljutice Bogdana da uoči meča sa Mladošću oda poštu dugogodišnjem kontroverznom direktoru lučanske fabrike, za vreme čijeg mandata je poginuo 21 radnik?

Napomenimo i to, poslednja nesreća u Namenskoj, o kojoj se u nezavisnim medijima najviše pisalo, jesu pogibije radnika Milomira Milivojevića i Milojka Ignjatovića, koji su poginuli 14. jula 2017. godine.

Bez obzira na sve to, delegacija Zvezde, predvođena Svetozarom Mijailovićem i Zvezdanom Terzićem, uoči meča u Lučaniima je odala počast Radošu Milovanoviću, koji je, inače, bio i predsednik Mladosti.
   
Milovanović je preminuo prošle godine, a društvo delegaciji crveno-belih pravio je i Nenad Milovanović, sin bivšeg kontroverznog direktora Namenske.

Naopomenimo i to, Crvena zvezda je u petak u trećem kolu Superlige Srbije savladala Mladost sa 4:1.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati