Tenis

[ Izvor: Mediji ]

07. 10. 2024. 11:29 0

Kao da je 10 godina mlađi! Novak oduševio sve kada se pojavio na ulicama Šangaja (FOTO)

I dok čeka da vidi ko će mu biti rival u trećem kolu, ne prođe dan da Novak Đoković svoje navijače ne obraduje nekim fotografijama iz dalekog Šangaja.

Podsetimo, Novak Đoković se trenutno nalazi u Šangaju gde igra na mastersu. Plasirao se u treće kolo jer je u prvom meču pobedio Amerikanca Aleksa Mikelsena sa 7:6, 7:6, i u narednoj rundi će igrati protiv boljeg iz meča Stan Vavrinka (Švajcarska) - Flavio Koboli (Italija).

Najbolji teniser svih vremena, međutim, ponovo je privukao pažnju van terena. Naime, dizajneri Lakosta su odlično obavili svoj posao, pa je tako najbolji teniser svih vremena oduševio odevnim kombinacijama koje nosi u Kini.

To potvrđuju poslednje fotografije koje je Nole objavio i koje su izazvale posebnu pažnju. Na njima Novak pozira u Lakost majici bez rukava na ulicama Šangaja. Dosta je dobrih komentara ispod fotografija, a navijači su posebno oduševljeni Novakovim mišićima.

- Kao da ima 27, a ne 37 godina - jedan je od komentara.

Đoković je nekoliko puta do sada isticao da su za njega godine samo broj i da se odlično oseća u svom telu. Sve rutine koje je Nole godinama primenjivao, sada pokazuju benefite jer mu je telo u savršenom stanju i nema povreda.

Nakon Šangaja, Đoković putuje u Rijad gde će igrati na egzibiciji Šest kraljeva zajedno sa Rafaelom Nadalom, Danilom Medvedevom, Janikom Sinerom, Karlosom Alkarasom i Holgerom Runeom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati