Tenis

[ Izvor: Mediji ]

28. 08. 2024. 21:52 0

Zverev i kad ne blista pobeđuje sa 3:0

Aleksander Zverev plasirao se u 1/16 finala US Opena pošto je u drugom kolu u tri seta savladao Aleksandrea Milera - 6:4, 7:6 (5), 6:1 za dva časa i 29 minuta igre.

Nemac će se u trećoj rundi sastati sa Tomasom Martinom Ečeverijom, koji je u pet setova bio bolji od sunarodnika iz Argentine Fransiska Serundola.

Prvi set u meču najavio je konačan epilog. Zverev je odmah napravio brejk, Francuz je uzvratio za 3:3, ali nije izdržao nalete 27-godišnjeg rivala koji je mu je još jednom oduzeo servis za 5:4 i potom uz jedan izgubljen poen na svoj servis završio taj deo meča.

U drugom setu Zverev nije iskoristio po dve brejk lopte u trećem i sedmom gemu, a u tajbrejku bio je na ivici ponora. Francuz je poveo sa 5:2, imao je dva servira da zarvši posao i izjednači na 1-1, međutim, kao da se uplašio iznenadne šanse što je Nemac iskoristio i sa pet uzastopno osvojenih poena praktično prelomio meč.

Četvrti igrač sveta je u narednom setu oduzeo servis rivalu za 3:1 i potom bez većih poteškoća završio meč.

Nemac je prošle godine zaustavljen u četvrtfinalu US Opena, a najbolji rezultat ostvario je 2020. kada je poražen u finalu od Dominika Tima sa 2:6, 4:6, 6:4, 6:3, 7:6 (6).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati