Tenis

Direktno.rs

04. 08. 2024. 10:38 0

BURA posle finala Olimpijskih igara

Hrvatska teniserka Dona Vekić osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, porazom od Ćinven Ženg u finalu ženskog singla.

Devojka iz Osijeka je ispisala istoriju hrvatskog tenisa, ali je posle meča bila nezadovoljna ponašanjem svoje protivnice.

Ona je istakla da je Kineskinja bila nekorektna i da je previše odugovlačila između svakog poena, tražeći pauze kojima bi razbijala njen ritam.

- Srećna sam zbog medalje, žalosna što nije zlatna. Ova medalja je nešto o čemu sam sanjala dok sam bila mala. Da, sada slobodno mogu da kažem da je ovo najsrećniji dan u mom životu - rekla je Dona Vekić.

- Ženg je jednostavno bila bolja, zemlja je podloga gde se ona najbolje snalazi, za razliku od mene kojoj je trava puno draža.

Na kraju meča se nije baš srdačno pozdravila sa protivnicom.

- Nije bila korektna tokom meča. Stalno je zadržavala igru, stalno je na moj servis tražila nekakvu malu pauzu, stalno joj nešto smetalo. Dakle, svaki put kada bi se neko pomerio na tribini ona je uzimala pauzu. Inače, oko nje ima dosta kontroverznih priča, ali ne bih sada o tome - istakla je Dona Vekić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati