Tenis

[ Izvor: Sport Klub ]

23. 07. 2024. 12:00 1

Srbija će opet imati ATP turnir!

ATP turnir u Beogradu nešto je što svi koji vole tenis žele opet da vide. Srbija open gledali smo od 2009. do 2012, zatim 2021. i 2022. godine, a prošle godine se u Banjaluci održao Srpska open.

S obzirom na revizije kalendara i tzv. ukrupnjavanje tržišta – velike turnire koji duže traju – činilo se da Srbija neće skoro videti turnir tog nivoa.

Međutim, u ekskluzivnom razgovoru za Sport klub, Đorđe Đoković – direktor prethodna tri izdanja turnira – kaže da bi to moglo da se desi.

Đoković je napustio košarkaški projekat iz Dubaija, za SK je otkrio i zašto, ali ne sedi skrštenih ruku.

- Nastavljam sa mnogim poslovnim izazovima, među kojima je organizacija teniskih turnira u Beogradu, što je moj trenutni prioritet. Uskoro ću obavestiti javnost o narednim ATP turnirima koje ćemo imati u Beogradu, i verujem da nas očekuje uzbudljiv period - kaže Đoković za Sport klub i dodaje:

- Takođe, košarka je moja iskrena ljubav i želja, i nastaviću da radim na tom putu kako bih doprinosio rastu evropske košarke.

Videćemo kada će Srbija i Beograd ponovo imati ATP turnir, gde će se održavati i kojeg ranga će biti, ali sasvim je izvesno da će ga – biti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati