Tenis

[ Izvor: Mediji ]

13. 07. 2024. 11:36 1

Kejt Midlton će prisustvovati finalu Vimbldona

Princeza Kejt će se pojaviti na Vimbldonu u nedelju, gde tradicionalno uručuje pobedniku trofej, iako se bori sa rakom. U nedelju će na centralnom terenu snage odmeriti Novak Đoković i Karlos Alkaraz.

Poslednji put je viđena na Trooping the Colour 15. juna - sa princom Vilijamom koji je ponosno stajao pored nje.

Postojale su nade da će Kejt, koja je pokrovitelj Kluba za tenis i kroket All England, prisustvovati finalima teniskih turnira na Vimbldonu ovog vikenda. Kensingtonska palata je danas potvrdila da će princeza prisustvovati finalu muškog singla na šampionatu.

Neće pratiti humanitarni meč

Takođe je otkriveno da će princeza od Velsa propustiti humanitarni polo meč gde će njen suprug izaći na teren kako bi prikupio sredstva za dobre svrhe.

Ona neće biti među gledaocima koji će pratiti princa od Velsa kako učestvuje u Kupu Royal Charity Polo 2024 u klubu Guards Polo u Windsor Great Parku, potvrdila je Kensingtonska palata. Događaj će prikupiti novac za svrhe koje Vilijam i Kejt strastveno podržavaju, rekli su iz palate.

Prošle godine, princeza je prisustvovala događaju, uručila svom suprugu trofej i poljubila ga.

U izjavi objavljenoj prošlog meseca, Kejt je otkrila da napreduje, ali da još nije "izvan opasnosti" i da ima "dobrih i loših dana" dok nastavlja sa lečenjem.

Biće to 13. put da Vilijam učestvuje u polo meču, za koji se predviđa da će ove godine prikupiti milion funti i ukupno prikupiti više od 13 miliona funti tokom godina.

Kejt se povukla

Princeza Kejt se povukla iz kraljevskih dužnosti u januaru i fokusirala se na svoje zdravlje nakon dijagnoze raka. Ali kako je Vimbldon u punom jeku, kraljevski fanovi su se pitali da li će se pojaviti na šampionatu.

Bivši kraljevski batler Pol Burel je ranije rekao kako Kejt "zna da će svet želeti da je vidi", ali da će "žestoko zaštitnički" Vilijam "odlučiti da li je dovoljno sposobna" da prisustvuje Vimbldonu.

Pol je za Closer rekao da je "veoma verovatno" da će Kejt prisustvovati Vimbldonu jer je "veliki ljubitelj tenisa." Međutim, rekao je da će konačna odluka biti na princu Vilijamu.

- Vilijam kontroliše ovo domaćinstvo i Vilijam će odlučiti da li je dovoljno zdrava da to uradi jer je on taj koji štiti porodicu - žestoko. Nema šanse da će izložiti Kejt intruziji koju ne može da podnese. Toliko je zaštitnički nastrojen - rekao je.

Dodao je da to "apsolutno" proističe iz gubitka majke kada je imao 15 godina.

- Sa Vilijamom pored nje, Kejt je sigurna jer će on brinuti o njoj i nikada neće dozvoliti da joj iko naudi. Misim da Kejt implicitno veruje Vilijamu i on ima poslednju reč - objasnio je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati