Tenis

Direktno.rs

30. 03. 2024. 14:26 8

Za Dimitrova Đoković nije najbolji teniser na svetu

Bugarski veteran Grigor Dimitrov izjavio je posle odlaska u finale mastersa u Majamiju da je Italijan Janik Siner najbolji teniser na svetu u ovom trenutku.

Dimitrov je u polufinalu pobedio Aleksandra Zvereva sa 2:1 (6:4, 6:7 (4:7), 6:4).

- Ima mnogo toga što je urađeno, tu je mnogo posla, dosta toga je ostalo iza. I dalje verujem u sebe. Ovo finale je samo višnja na torti. Bila je to žestoka borba na obe strane. Napadali smo jedan drugog, posebno posle prvog seta, mislim da je tada podigao igru i bio veoma jak kroz ceo drugi set i u taj-brejku. Stavljao me je pod veliki pritisak. U trećem setu, imao je jednu brejk šansu. Servirao sam dobro i krenuo po svoje udarce. Na kraju sam igrao sa više autoriteta i dobro sam plasirao loptu - istakao je Dimitrov u uvodnom izlaganju.

A onda je nahvalio Janika Sinera, sa kojim će igrati u finalu mastersa u Majamiju.

- Igra vanserijski tenis. Sada moram da igram sa njim. Volim takve mečeve, želim da se testiram. To je finale, jedan od onih duela kada moram da se koncentrišem na svoju stranu mreže. Pokazao je za šta je sposoban, ali i ja sam. Lako bi mogao da bude veoma interesantan meč - kaže Dimitrov.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati