Tenis

[ Izvor: Mediji ]

21. 02. 2024. 08:27 1

Alkaraza povreda udaljila od Noleta: Kolika je sada razlika

Na budućoj ATP listi Novak Đoković će imati veću prednost ispred Karlosa Alkaraza u odnosu na onu koju je imao 19. februara. Razlog tome je povlačenje španskog tenisera sa ATP turnira u Rio de Žaneiru zbog povrede.

Karlos Alkaraz se povredio u duelu sa Tijagom Monteirom i to posle samo dva gema. Karlitos je imao problem prilikom jedne promene pravca i nije više mogao da nastavi meč.

On tako već drugu uzastopnu nedelju gubi bodove na ATP listi, budući da je prošle nedelje izgubio u polufinalu Buenos Ajresa. Pre tog tunira je zaostajao svega 600 bodova za Novakom Đokovićem, izgubio je 150 bodova u Argentini, a sada će izgubiti još 300.

Đoković ostaje na 9.855 ATP bodova, dok će Karlos Alkaraz sledećeg ponedeljka imati 8.805. Razlika je tako narasla na 1.050 bodova.

Iza Alkaraza će inače biti Janik Siner, zato što Danil Medvedev ove sedmice gubi bodove, pa će ga Italijan prestići. Inače, ni jedan ni drugi ne igraju ove nedelje neki od ATP turnira.

Naredne sedmice slede turniri u Dubaiju i Akapulku koje preskaču samo Đoković, Alkaraz i Siner, dok od 4. marta kreće Indijan Vels.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati