Tenis

Direktno.rs

02. 02. 2024. 19:16 2

KRAH srpskog tenisa: Srbija pred ispadanjem!

Ne mogu srpski teniseri ništa bez Novaka Đokovića, a to se videlo i u Kraljevu u kvalifikacijama za svetsku grupu Dejvis kupa. Slovačka posle prvog dana vodi sa 2:0, pošto je posle poraza Kecmanovića od Klajna poraz doživeo i Dušan Lajović, kog je savladao Aleks Molčan sa 4:6, 6:2, 6:0.

Sada su srpski teniseri na ivici ispadanja, pošto se igra do tri pobede, ali imaju pakleno težak zadatak, jer moraju da pobede i dubl i dva singla u subotu.

Lajović je dobio prvi set sa 6:4 i kada je delovalo da sve ide u dobrom smeru za Srbiju da poravna rezultat, usledio je žestok pad tenisera iz Stare Pazove.

Odmah na startu je pretrpeo brejk, potom je još jednom izgubio servis i rival je došao do 5:1. Lajović je vratio jedan brejk, ali je već u sledećem gemu pretrpeo prejk ponovo i Molčan je poravnao rezultat.

Treći set je bio totalna katastrofa, jer je Molčan demolirao Lajovića sa 6:0 i naneo srpskom teniseru debakl pred domaćom publikom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati