Tenis

Direktno.rs

06. 06. 2023. 17:13 11

Novak: Neću da idem niz dlaku sistemu! (VIDEO)

Na konferenciji za medije na Rolan Garosu, Novak Đoković je istakao da ne želi da se menja ni da ide "niz dlaku sistemu".

Pored ove njegove izjave, on se prisetio i citata jednog od najboljih košarkaša svih vremena, pokojnog Kobija Brajanta, koji je rekao "da je odlično kada te neko mrzi, jer se mrze samo najbolji".

- Znaš šta je rekao Kobi Brajant? Ima sjajan citat za to... "Odlično je kada te neko mrzi, jer se ne mrze dobri, mrze se najbolji". Ja ne mrzim nikoga u životu. Tu emociju ne gajim. Niti tako vaspitavam svoju decu. Nikada ništa u životu ne bih promenio. Sto puta bih pre izabrao da budem svoj, nego da idem niz dlaku sistemu. A to je ono što se danas najviše voli i prihvata - rekao je Novak Đoković na konferenciji za medije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati