Tenis

[ Izvor: Mediji ]

29. 01. 2023. 15:22 5

Nole o ocu Srđanu: Ne oseća se baš najbolje

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković osvojio je desetu titulu na Australijan openu pobedivši Stefanosa Cicipasa (6:3, 7:6, 7:6), a tako se izjednačio i sa Rafaelom Nadalom na vrhu večne liste.

Emotivno je to proslavio zajedno sa svojim boksom, gde su se nalazili njegovi najmiliji. Međutim, tu nije bilo oca Srđana, koji je odlučio da je bolje da meč isprati van tribina zbog dešavanja prethodnih dana u Melburnu, a u dogovoru sa Novakom.Srpski teniser je na konferenciji istakao da mu je jako teško što je bilo tako, istakavši da se video sa ocem posle meča.

- Pričali smo i mislio sam da će se sve smiriti, ali nije. Obojica smo se složili da je bolje da nije tamo. To je bolelo i mene i njega, jer su ovo unikatni momenti. Video sam ga nakon meča, ne oseća se baš najbolje. Jedva je čekao da me zagrli, ali je bio tužan. To je šta je, ono što je meni je rekao da je bitno da se osećam dobro na terenu i da je uvek uz mene. Rekao je da, ako je bolje da nije on u boksu za sve, onda neće biti. Bio je tu tokom čitavog turnira, imamo srećan kraj - izjavio je Đoković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati