Tenis

Direktno.rs

18. 11. 2022. 18:05 0

Novak: Da sam predao, možda ne bih ostao na turniru

Najbolji srpski teniser Novak Đoković posle velike borbe je savladao Danila Medvedeva sa 6:3, 6:7, 7:6 u poslednjem kolu grupne faze završnog mastersa. Imao je Nole problema u drugom setu, bilo je vidljivo da se muči, ali je uspeo da stisne zube i da baci na kolena ruskog tenisera.

- Zaista veliko olakšanje. Danil i ja smo imali slične borbe i ranije. Znao sam da mu je ovo poslednji meč u sezoni i da ne želi da je završi porazom. Imao sam šanse u drugom setu, ali je on tad odlično gađao. Igrao je zaista dobro. Nisam bio dobro tokom trećeg seta, moram priznati. Mnogo sam se mučio da ostanem na visini zadatka. Bila je velika borba, to je sigurno. Jako sam ponosan što sam uspeo da pronađem poslednji atom energije i vratim se u meč. Gubio sam, imao je Danil servis za pobedu, ali sam uspeo da pročitam njegove servise i vratim se u igru - rekao je Novak posle velike borbe sa Rusom.

Iako mu nije bilo najbolje, nije razmišljao o predaji meča.

- Ne znam kakva su pravila. Da sam odlučio da odustanem, ne znam da li bih mogao da igram. Ovaj meč protiv jednog od najjačih rivala koje imam je bio izuzetno bitan za mene i želeo sam da pobedim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati