Tenis

Direktno.rs [ Izvor: Mocart sport ]

13. 01. 2022. 13:12 1

OBRT Oglasili se Španci o "istrazi protiv Novaka"

Obrt za obrtom! Ime Novaka Đokovića je u pravom ringišpilu vesti, informacija, lažnih i pravih koje kruže planetom od dana kada se uputio ka Melburnu.

Juče je eksplodirala širom sveta vest koju je plasirao španski Kadena Kope da je Vlada Španije narednila policiji da istraži kako je Đoković došao u Marbelju, pošto stanovnici Srbije mogu u tu državu da uđu samo ako su vakcinisani.

Istina, nije bilo jasno zašto bi Španci naredili istragu oko trodnevnog Novakovog boravka u Marbelji kada je bio nedelju dana u Madridu i igrao Dejvis kup početkom decembra, ali...

I danas je stigao zvaničan demant od Vlade Španije! Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova je rekao za Politiko:

- Ta vest je lažna. Niti je Vlada naredila, niti je policija pokrenula istragu o tom sportisti - navela je Vlada Španije.

Ako do sada nije, sada je valjda jasno da se u moru optužbi na račun Novaka Đokovića nalazi i mnoštvo izmišljenih čisto da bi se najbolji teniser sveta dodatno ocrnio i otežala mu se pozicija pred australijskim vlastima.

Novak je priznao da je njegov tim napravio grešku kada je popunjavao formular za australijsku vizu i kada je označio da 14 dana pre polaska za Melburn nije bio u nekoj drugoj državi. Činjenica je da je Đoković od 31. decembra do 3. januara bio u Marbelji i to nije krio, jer je izašao tih dana veliki broj fotografija i snimaka sa fanovima.

Uz to, u svim papirima koje je dostavio carini stajalo je i da je početna tačka polaska za Australiju bila Španija, a išao je preko Dubaija do Melburna.

Ako ništa drugo, sada je bar jedna briga manje na leđima najboljeg tenisera sveta svih vremena u njegovoj borbi za ostanak na prvom grend slem turniru u sezoni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati