Tenis

Direktno.rs

27. 09. 2021. 17:48 0

Federer zna kada će biti definitivni kraj

Švajcarski teniser Rodžer Federer ima 40 godina, u poslednje vreme muku muči sa povredama, međutim o kraju karijere za sada ne razmišlja.

Trenutno se Rodžer oporavlja od povrede kolena sa kojim je imao dosta problema u poslednje vreme, ali i pored toga spreman je još da igra.

- Kao i svaki sportista, znaću kada je pravo vreme da stnaem. Neću biti jedan od onih koji ostaju samo da bi ostali. Još uvek želim da nastupam na egzibicionim mečevima i posećujem pijace u mestima u kojima nikada ranije nisam bio. Navijači mi mnogo znače, ali ne želim da naškodim svom telu. Još želim da se igram sa decom i idem na skijanje. Prosto ću znati kada bude vreme - kazao je jedan od najboljih svetskih tenisera.

Pred Federerom je dug proces oporavka, ali mnogi ljubitelji tenisa žele ponovo da ga vide sa reketom u ruci, pre ili kasnije.

On je poslednji meč odigrao krajem juna na Vimbldonu, kada je poražen od Hubeta Hurkača u četvrtfinalu trećeg grend slema u sezoni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati