Tenis

Direktno.rs

22. 06. 2021. 15:47 0

VIMBLDON Troicki i Milojević prošli prve prepreke

Sa danom zakašnjenja zbog jučerašnje kiše, danas su počele kvalifikacije za Viumbldon i prva dvojica tenisera, Viktor Troicki i Nikola Milojević uspešno su prošli prve prepreke, dok je Danilo Petrović eliminisan od 987. igrača na ATP listi Feliksa Giula 2:0 (6:4, 7:6).

Troickom je bilo potrebno 2 sata i 22 minuta da u tri seta slomi Amerikanca Krstofera Jubenksa 2:1 (6:4, 6:7, 7:5). Bulo je dosta dobrog tenisa, Viktor je servirao 11 as servisa, mogao je možda posao da reši u dva seta jer je u drugom vodio 3:1. U drugom kolu kvalikacija Troiskog očekuje Brendon Nakašima, 138. na ATP listi.

Nikola Milojević je protiv Slovaka Lukasa Lacka proveo na terenu samo 76 minuta, pobedio je 2:0 (6:4, 6:4). Naš teniser je ove godine već igrao protiv istog rivala pa je znao put do pobede. U drugom kolu kvalifikacija rival Milojeviću je Zdenjek Kolar, Čeh koji je 222. na ATP listi.

Danilo Petrović je doživeo nokaut i debakl od Feliksa Gila, 19-godišnjeg Britanca i 987. igrača na ATP listi. Naš teniser, 164. na ATP listzi bio je apsolutni favorit, ali sa 41 neiznuđenom greškom, posebno u ključnim momentima, u kojima je zbog isksutva trebalo da ima prednost, izgubio je 2:0 (6:4, 7:6).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati