Tenis

S. I.

25. 02. 2021. 17:11 0

Nadal odustao od Roterdama, Medvedev broj "dva"?

Rafael Nadal ipak neće učestvovati na turniru u Roterdamu sledeće nedelje jer se povukao zbog problema sa leđima, koja su ga mučila i na Australijan openu.

Njegovim povlačenjem status glavnog favorita dobio je Danil Medvedev koji će imati odličnu priliku da prestigne Nadala na ATP listi. Ukoliko Rus dođe do finala, od 8. marta će zauzimati drugo mesto. Ispred će biti samo Novak Đoković od koga je nedavno izgubio u finalu Australian opena 3:0. Pored Medvedeva u Roterdamu će igrati Stefanos Cicipas, Andrej Rubljov, Gael Monfis, Denis Šapovalov, Bautista-Agut…

Očekuje se da će Nadal biti spreman za turnir iz Masters serije u Majamiju, na kome je postavljen za drugog nisioca a prvi je Novak Đoković čije je učešće pod znakom pitanja zbog povrede mišića trbušnog zida.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati