Tenis

Direktno.rs

08. 01. 2021. 14:11 0

PROMENA PLANA Đokovića, Nadala i Tima sele iz Melburna u Adelajdu

Australijan open ima mnogo problema sa organizacijom turnira, pa je zbog gubitka mogućnosti da smesti najbolje igrače u hotel "Vestono" u Melburnu, odlučeno da po troje najboljih tenisera i teniserki sa ATP liste zajedno sa niihovim stafom bude smešteno u Adelajdu.

Direktor turnira Kreg Tili potvrdio je da će Novak Đoković, Rafael Nadal, Dominik Tim, Ešli Barti, Simona Halep i Naomi Osaka biti smešteni u Adelajdu a da će 29. i 30. janaura odigrati i jedan egzibicioni turnir.

- Došli smo do ivice broja ljudi kojima je dozvoljeno da budu u karantinu u Melburnu. Obratlli smo se vladi Južne Australije u vezi sa mogućnošću da oni stave u karantin najmanje 50 ljudi. Ali oni ne bi bili zainteresovani za to, jer im ne donosi korist da rizikuju celu svoju zajednicu. Bilo bi dobro da postoji egzibicija neposredno pre Melburna, tako smo izabrali Top 3 muškaraca i Top 3 žena i oni će igrati egzibiciju od 29. do 30. januara - rekao je Tili za "Theage.com" - Uslovi karantina će ostati isti. Biće u različitim hotelima u manjoj grupi i putovaće direktno do Adelejda.

Đoković će uskoro put Australije kako bi proveo 14 dana u karantinu jer pre učešća na Australijan openu od 8. do 21. februara, prvi reket sveta sa Srbijom učestvuje na ATP kupu koji se održava u Melburnu od 1. do 5. februara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati