Tenis

M. Z.

20. 06. 2020. 16:23 0

SENZACIJA Petrović bacio na kolena Zvereva!

Naš teniser Danilo Petrović napravio je veliko iznenađenje u prvom kolu grupe B "Adria Toura" u Zadru, pošto je savladao Aleksandra Zvereva sa 4:3, 4:3 i tako je ostvario najveću pobedu u karijerij!

Danilo Petrović je odmah na startu napravio brejk, ali je već u drugom gemu uzvratio Zverev. Osvojio je naredna dva gema sa još jednim brejkom i servirao za vođstvo u setovima, ali se vratio Danilo Petrović i izborio taj-brejk.

Mnogo je grešio Zverev, pravio je duple servis greške, a Danilo je igrao sjajno, pogotovo drop-šotove i počistio je Nemca u taj-brejku - 7:2.

To je dalo snagu Petroviću u nastavku meča, pa je propustio tri brejk lopte u drugom gemu drugog seta, ali je u četvrtom iskoristio jednu od dve.

Tačnije, u tom gemu nije se ni igralo. Zverev je napravio duplu, pa je odservirao as, a posle toga je napravio tri duple servis greške.

Petrović je posle brejka odservirao za pobedu. Međutim, Zverev vraća brejk i ostaje u meču, a kasnije je izborio i taj-brejk. Međutim, ponovo je grešio u ključnom gemu ovog seta, što je Danilo Petrović iskoristio i došao je do najveće pobede u karijeri!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati