Tenis

Milan Zarić

14. 06. 2020. 21:54 0

ŠTETA Filip pao u finišu, Timu trofej "Adria Toura"

Naš teniser Filip Krajinović nije uspeo da napravi još jedno iznenađenje i da osvoji trofej na "Adria Touru", pošto je u finalu poražen od trećeg reketa planete Dominika Tima sa 3:4 (2:7), 4:2, 2:4.

Krajinović je odlično odigrao kompletan turnir na Dorćolu, uspeo je da u grupnoj fazi posle preokreta pobedi Novaka Đokovića, namučio je Aleksandra Zvereva, baš kao i Dominika Tima, od koga je, nažalost, izgubio u tri seta.

Filip je u svakom od tih delova igre pružio izvrsnu partiju, pa je Tim za svaku poen morao propisno da se namuči.

U prvom setu je vođena velika borba, iako je bila jedna šansa, brejka nije bilo, pa je odluka morala da padne u taj-brejku. A taj odlučujući deo igre prvog seta bolje je odigrao Dominik Tim, koji je protivniku prepustio samo dva poena i došao je do prednosti.

Međutim, Filip se nije predavao, pa je znao da uzvrati već u drugom setu. Do prednosti je došao u četvrtom gemu, pa je poveo sa 3:1. Tim je odmah uzvratio, međutim to nije demoralisalo Krajinovića, koji je još jednom "brejknuo" rivala, pa je sa 4:2 došao do izjednačenja u setovima.

Stoga je treći set odlučivao pobednika, u kome su nijanse presudile. Tim je za malo bio bolji, iskoristio je šanse u trećem gemu, poveo je sa 2:1 i do kraja je sačuvao prednosti i sa 4:2 je došao do pobede i trofeja na prvom "Adria Touru".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati