Tenis

Direktno.rs

16. 05. 2020. 19:16 0

Nepopravljiv je: Kirjos pio vino i "potkačio" Novaka

Australijski teniser Nik Kirjos rekao je da smatra Britanca Endija Mareja boljim teniserom od Novaka Đokovića. Kontroverzni Australijanac je tokom razgovora sa Endijem popio šest čaša crnog vina, te je pohvalio igru Britanca koji je ponekad na terenu svim rivalima delovao kao "zid".

Kirjos se zbog toga prisetio jednog meča koji su on i Marej odigrali u Kanadi 2014. godine, kada je Britanac počistio Kirjosa sa 6:2, 6:2 u drugom kolu.

- Koliko si uživao u tome kad si me razbijao u Montrealu i dao mi samo četiri gema? Iskreno, mislio sam da sam "glavni", a onda si mi dao četiri gema, osećao sam se kao da ne znam šta je tenis tog dana. Mislio sam da odustanem posle četiri gema - priznao je Kirjos.

Zatim je Australijac napravio paralelu između Endija Mareja i Novaka Đokovića, uz jednu ogradu.

- Ne želim da ovo postane kontroverzno, ali iskreno mislim da si bolji od Đokovića.To je moje mišljenje. Ljudi na internetu će reći "neeee, Đoković je osvojio toliko slemova". Ali, Đoković je igrao izbegavao moj servis, nije mogao da riternira, a ti si razmišljao "ne, ne idem da je opalim i uzmem viner" - priča Kirjos.

Marej ga je demantovao tvrdnjom da rezultati jesu na strani srpskog tenisera koji je zaista osvojio više turnira.

- Ali, oni pravi znaju. On je bežao od mog servisa, a ti si išao na njega, nisam mogao da te probijem - istakao je Kirjos.

U jednom trenutku Marej ga je upitao koliko je čaša vina popio jer je primetio njegovu "opuštenost", a Nik je opet odgovorio šaljivo: otprilike onoliko koliko si mi gemova dao na Vimbldonu - oko šest.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati