Ostali sportovi

Direktno.rs

30. 07. 2024. 12:11 7

Olimpijski šampioni presrećni: Ovo su njihove prve izjave

Srpska strelkinja Zorana Arunović rekla je da je osvajanje zlata u miksu na Olimpijskim igrama u Parizu veliki uspeh, ali da ne bi bio moguć bez Damira Mikeca.

Arunovićeva i Mikec su do najvećeg uspeha u svojim karijerama došli pobedivši turski tandem Tarhan/Dikec 16:14.

- Ovo je fantastičan uspeh za zemlju, za nas dvoje, toliko smo priželjkivali, ja konkretno 23 godine. Hvala Damiru, bez njega ovo ne bi bilo moguće - rekla je Zorana posle osvajanja zlata.

- Bilo je emotivno za oboje, Damir bio odličan individualno, žao mi je što nije osvojio medalju, nadam se da je ovo zlato popravilo utisak. Mi smo olimpijski šampioni, ja ću ovo pamtiti do kraja života, hvala Damiru - dodala je.

U individualnoj konkurenciji Zorana nije uspela da se plasira u finale, dok je Mikec bio sedmi. Srpski strelac ističe da je zlato i te kako popravilo utisak posle “pada” u finalu posle prvog mesta u kvalifikacijama individualno.

- Ponosni smo, hvala naciji, jako je bilo teško, očekivali smo to, ali zaslužili smo ovo. Zaslužili smo se posle toliko medalja stojimo na najvišem stepeniku sa medaljom od koje nema veće - naglasio je Mikec.

- Želeo sam više, bilo je pritiska, ali sa time moramo da se nosimo i na svoj način dođe do ovog sna. Hvala Zozi, znamo se toliko godina. Hvala i državi, bez njih mi ne bismo bili ovde - zaključio je Mikec.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati