Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

18. 07. 2024. 15:25 1

Nova ostavka u RSS

Posle ostavke Milene Delić na mesto predsednice Rukometnog saveza Srbije sada se oglasio i predsednik Skupštine RSS Dragan Bukvić.

On je takođe podneo postavku na svoje mesto u Savezu i istakao da je razlog toga to što zbog nesaglasja u Savezu nema priliku da u potpunosti obavlja svoje dužnosti. Saopštenje prenosimo u celosti:

"Poštovani, na poslednjoj elektronskoj sednici Skupštine Rukometnog saveza Srbije, prilikom glasanja je bilo evidentno da rukometna zajednica trenutno ne može da se usaglasi oko odluka neophodnih za funkcionisanje, što ograničava i rad mene kao predsednika u narednom periodu.

Shodno tome, podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Skupštine Rukometnog saveza Srbije. Ovom prilikom želim da se zahvalim na dosadašnjoj saradnji predsednici u ostavci Rukometnog saveza Srbije, Mileni Delić, delegatima Skupštine RSS i stručnoj službi Saveza. S poštovanjem, Dragan Bukvić", navodi se u saopštenju koje je objavljeno na zvaničnom sajtu RSS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati