Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

01. 02. 2024. 20:16 2

Nove ostavke u RSS

Posle nekadašnje reprezentativke, srebrne sa Svetskog prvenstva 2013. godine u Beogradu, Jelene Erić, koji je neposredno posle raskida saradnja sa selektorom muške reprezentacije Srbije Tonijem Đeronom podnela ostavku, ne slagajući se sa načinom na koji je doneta ta odluka, na isti čin su se odlučili i legendarna rukometašica Ljiljana Knežević i doskorašnji član UO zadužen za muški rukomet Milorad Krivokapić.

Oni su ostavke podneli na sednici Upravnog odbora na kome se raspravljalo o rezultatima ženske i muške reprezentacije Srbije na šampionatima planete i Evrope. Na oba takmičenja naše seniorske selekcije su razočarale.

Rukometašice su doživele pet poraza i pobedu na SP u danskom Herningu, dok su Orlovi osvojili samo jedan bod na EP u Minhenu, bili poslednji u Grupi C, ukupno na 19. mestu na šampionatu, posle čega je usledio očekivani razlaz sa Špancem Đeronom koji je bio tri i po godine na kormilu Srbije.

Zanimljivo, Krivokapić nije bio sa reprezentacijom Srbije u Minhenu na EP, za razliku od prošle godine u Katovicama, kada je nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore, ali i Mađarske, bio član naše delegacije na Svetskom prvenstvu.

Prvi operativac RSS-a u narednom periodu biće Aleksandar Brković. Nekadašnji trofejni trener Partizana poslednjih godina je bio uključen u rad krovne organizacije, a sada će da preuzme funkciju generalnog sekretara od Svetozara Stankovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati