Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

05. 05. 2023. 20:14 10

Košarkaš i fudbaler: Uključi mozak - isključi Pink

Nekadašnji centar Partizana Uroš Luković i fudbaler Porta Marko Grujić preneli su iste reči. Njih dvojica su podelili detalj sa četvrte utakmice Partizana protiv Real Madrida u Top 8 fazi Evrolige, gde navijači crno-belih drže transparent sa natpisom: "Uključi mozak – isključi Pink".

Navijači su time hteli da iskažu rezignaciju posle tragedije koja se desila u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je 13-godišnji Kosta K. hicima iz pištolja ubio osmoro učenika škole i njenog čuvara Dragana V.

"Grobari" su time verovatno hteli da pokažu revolt zbog programa i sadržaja sa spomenute televizije.

Partizan je u tom meču poražen sa 85:78, na šta je reagovao Željko Mitrović i vlasnik Pinka rekavši da "onaj ko ne navija za Pink, uvek gubi".
Ovog puta su i Uroš Luković i Marko Grujić, koji je nekada igrao za Crvenu zvezdu, podelili baš ovaj transparent kao detalje koji su im privukli pažnju na utakmici, što se svakako neće dopasti prvom čoveku Pinka.
Inače, samo dan i po posle strašne tragedije na Vračaru, desila se nova pucnjava i masovno ubistvo u okolini Mladenovca kada je 21-godišnji Uroš B. ubio osmoro ljudi i ranio još 14 osoba od kojih su neke satima ostale u lošem stanju i njihov oporavak je mukotrpan i neizvestan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati