Ostali sportovi

Direktno.rs

21. 09. 2022. 15:10 0

Beograd će biti centar evropskog fitnesa

Beograd će 14. i 15. oktobra biti centar evropskog fitnesa i rekreacije. U Hali 5 Beogradskog sajma biće održan BELFIS, koji za cilj ima promociju fizičke aktivnosti, vežbanja i zdravog načina života. Beogradski sajam fitnesa i rekreacije okupiće brojne stručnjake iz ove oblasti, a za posetioce je pripremljen izuzetno bogat program.

- Sajam će imati edukativni, izložbeni i promotivni karakter - počinje priču Miloš Bunić, direktor BELFIS-a.

- Velika nam je čast što će tokom trajanja sajma Beograd biti domaćin 12. Evropskog fitnes kongresa. Takođe, održaće se i drugi forum pod nazivom "Turizam i fitnes", koji je prošli put izazvao veliku pažnju. Kao i prethodnih godina, imaćemo izuzetno zanimljiva predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti fitnesa, koji će predstaviti najnovija naučna dostignuća u ovoj oblasti - ističe Bunić.

Tokom dva dana trajanja Sajma fitnesa i rekreacije, posetioci će moći da isprobaju i pronađu idealan tip treninga za sebe.

- Imaćemo izuzetno bogatu funkcionalnu zonu, u kojoj će se tokom celog dana vršiti radionice sa fitnes programima. Osim toga, posetioci će imati priliku da u Medical check point zoni izvrše medicinske provere i testiranja, koji su neophodni pre početka bavljenja bilo kakvom fizičkom aktivnošću. Davaće se saveti ne samo o pravilnom vežbanju već i o zdravoj ishrani, kao i prevenciji povreda - naglašava Bunić.

Uz sve to, Sajam će svim posetiocima omogućiti kupovinu sportske opreme, rekvizita i suplemenata po povoljnijim cenama.

- Pozivamo sportiste, rekreativce, aktivne vezbače i sve one koji žele to da postanu, da nam se 14. i 15. oktobra pridruže u Hali 5 Beogradskog sajma. Na jednom mestu će moći da dobiju sve savete o zdravom načinu života - zaključio je Bunić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati