Ostali sportovi

[ Izvor: Sportske.net ]

06. 09. 2022. 15:26 0

Slabi "Delfini" na peterce pobedili Holandiju

Srbija je pobedila Holandiju tek nakon boljeg izvođenja peteraca rezultatom 12:11 u borbi za plasman od 9. do 12. mesta na Evropskom prvenstvu za vaterpoliste u Splitu. U regularnom delu meča bilo je 6:6, a Srbija je već viđenu pobedu prosula u trećoj deonici.

Izabranici Dejana Savića su na poluvremenu vodili sa 5:2, a onda su dozvolili sebi da treći period izgube rezultatom 4:1. U poslednjih osam minuta nije bilo golova, pa su odlučili peterci. Tu je prelomila odbrana Rističevića u šestoj seriji, kada je zaustavio udarac Lukasa Gelena.

Po dva gola za Srbiju postigli su Radomir Drašović i Ognjen Stojanović. Po jedan pogodak dodali su ĐorĐe Vučinić i Strahinja Rašović. U holandskom timu najefikasniji je bio kasniji tragičar Lukas Gelen sa tri gola.

Srbija će se za dva dana boriti sa Rumunijom za deveto mesto na ovom šampionatu. Rumuni su pobedili Izrael sa 11:10, takođe posle peteraca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati