Ostali sportovi

Direktno.rs

06. 07. 2022. 10:02 0

Ova odbojkašica dovodi muškarce do ludila (FOTO)

Odbojka je uvek bila intersantan sport muškarcima, nije potrebno objašnjavati zbog čega. Kej Alveš možda i nije toliko popularna na našem podrUčju, ali se radi o najzgodnijoj odbojkašici na svetu sa više od dva miliona pratilaca na društvenim mrežama.

Brazilka nastupa za Sao Paolo, a iako joj je odbojka prioritet očigledno ne zarađuje dovoljno od tog sporta. Upravo iz tog razloga počela je da se bavi novim poslom koji je sve popularniji među zgodnim devojakama koji traže način da zarade novac.

Naime, Alveš je kreirala svoj profil na platformi OnlyFans gde objavljuje svoje slike i video sadržaj i sve odlično naplaćuje. Zarađuje i do 50 puta više nego inače.

- Još od malena sam uvek govorila roditeljima da ću biti poznata širom sveta. Nije samo bilo u lepom licu i u odbojci. Ja sam veoma harizmatična sa svojim pratiocima, dajem im svu pažnju... Uvek sam volela da se fotografišem, da pokazujem svoje telo, da radim u marketingu. Mislim da je to tajna svega što sam dostigla danas. Zaradim 50 puta više od digitalnih platformi nego od odbojke. Pogotovo na Only Fans platformi jer su mesečne cene fiksne - kazala je Alveš za Globoesporte.

Za svaki ulaz u sadržaj koji je objavila naplati 15 evra i tu ova 22-godišnjakinja ostvaruje najveći prihod.

- Sviđalo se to nekom ili ne, tu ostvarujem najveću zaradu. Smatram se sportistom, modelom, influenserkom, poslovnom ženom i preduzetnicom. Stvari van terena za mene su počele jako da napreduju, počela sam tome da posvećujem više pažnje. Sport mi je sigurno pomogao da postanem poznata na internetu - poručila je Alveš.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati