Ostali sportovi

Direktno.rs

05. 07. 2022. 20:24 0

Divna Šimšić prvakinja Srbije u plivanju na otvorenim vodama

Mlada Dobanovčanka Divna Šimšić, plivačica PK Novi Beograd, u subotu, 2. jula je u Bačkoj Topoli postala novi državni prvak Srbije u plivanju na otvorenim vodama na 5 km, 7,5 km i 10 km.

Ubedljivu pobedu, mlada šampionka, pripisala je odličnoj organizaciji svog matičnog kluba, velikom razumevanju i odličnim uslovima koje joj pruža SRC "11. april".

Divna Šimšić nije krila oduševljenje u iznenađujućoj saradnji među plivačkim klubovima koji se međusobno pomažu, u teškim pripremnim trenucima po plivača, ne razdvajajući tada plivače po članstvu i pripadnosti klubovima. Ovakva pomoć i iskrena saradnja beogradskih plivačkih klubova su sigurno doprinela boljim Divninim rezultatima.

U momentima kada Divna nije mogla da trenira na svom bazenu zvog drugih sportskih manifestacija, a u dogovoru sa trenirima i uprava klubova, pomoć u trenizima joj je pružao PK Crvena zvezda. Beogradski plivački klub je otišao i korak dalje u saradnji u pružanju pomoći, čiji je mlad i perspektivni trener Nadja Veličković lično uplivavala Divnu na Adi Ciganliji simuliraći i prezentovajući sve uslove plivanja otvorenih voda a koji su se očekivali na državnom prvenstvu.

- Beograd i naša država imaju ogromno prirodno bogatstvo u rekama i jezerima i ova grana vodenog olimpijskog sporta, plivanje na otvorenim vodama, definitivno se sve više razvija i širi, kako u svetu tako i u našoj zemlji, pružajući ogromnu povezanost života, sporta i prirode - u dahu nam saopštava naša Divna, sada višestruka šampionka u plivanju na otvorenim vodama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati