Ostali sportovi

Direktno.rs

20. 03. 2022. 20:22 0

Vukovi bez problema sa Beogradom

Vaterpolisti Vukova nastavili su seriju pobeda, pošto su u 16. kolu Prve A lige na svom bazenu savladali Beograd sa 14:6 (5:0, 2:2, 4:0, 3:4). Na taj način su ostali na prvom mestu, budući da imaju isti broj bodova kao Valjevo, ali i bolju gol-razliku.

Rezultatski gledano, Vukovima su dve četvrtine bile dovoljne da "ubiju" nade Beograda da mogu do boda.

Već u prvoj četvrtini je bilo očigledno kolika je razlika u kvalitetu. Izabranici Nenad Vasilovskog su odigrali kao u transu, u napadu su rešetali, budući da su dali pet golova, dok su u odbrani zategli ne primivši nijedan gol, pa su prvi deo igre okončali na plus pet.

Tu prednost su održali do poluvremena, na koje su otišli sa 7:2, ali to nije značilo da će smanjiti gas. Pojačali su dodatno u trećoj deonici, koju su dobili sa 4:0, otišli su na plus devet i tu je bio kraj priče.

Beograd je do kraja samo uspeo malo da smanji, budući da je poslednju četvrtinu dobio sa 4:3, što je bilo dovoljno tek da se dođe do poraza od 14:6.

Vukove je na ovom meču vodio sjajni Vukićević sa četiri gola, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Vitorović, Bućan, Manojlović i Šofranac. Po gol su dali Varkulja i Čanković.

U redovima Beograda Šuberić je bio najbolji sa tri gola.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati