Ostali sportovi

Direktno.rs

05. 12. 2021. 23:09 1

Vukovi dele lekcije, potopljen i Beograd

Vatepolisti Vukova nastavili su da dele lekcije u Prvoj A ligi, pa su posle sedam kola jedina ekipa sa maksimalnim učinkom. U sedmom kolu izvojevali su pobedu na Tašmajdanu, gde su bili bolji od Beograda sa 10:8 (4:0, 3:1, 1:2, 2:5).

Novobeograđani su odlično otvorili meč, pa su praktično pitanje pobednika rešili do poluvremena. Posebno su siloviti izabranici Nenada Vasilovskog bili u uvodnih osam minuta, kada su pokazali domaćinu šta ga čeka, pa su poveli sa velikih 4:0.

Nastavili su u tom ritmu gosti na Tašmajdanu, pa je prednost do poluvremena nastavila da raste. Bili su Vukovi tek za nijansu manje ubedljivi u ovom kvartalu, koji su rešili u svoju korist sa 3:1. Ali, time su samo uvećali prednost, pa su na poluvreme otišli sa čak 7:1.

I onda, kao da je došlo do opuštanja u redovima Vukova, koji su naredne dve deonice izgubili. Beograd je treću deonicu rešio u svoju korist sa 2:1, a četvrtu sa 5:2, međutim na kraju nisu domaći ugrozili pobedu Vukova, koji su slavili sa 10:8.

Najzaslužniji za pobedu Novobeograđana bio je Urošević sa tri gola, dva su dali Mitrović i Vitorović, dok su se po jednom u strelce upisali Stefanović, Bućan i Šofranac. Kada je reč o Beogradu, najefikasniji su sa po dva gola bili Anđelić i Kesić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati