Ostali sportovi

Direktno.rs

27. 09. 2021. 23:28 0

Pao Brazil, mlade odbojkašice u polufinalu SP!

Kadetkinje Srbije plasirale su se u polufinale Svetskog prvenstva za igračice do 18 godina koje se održava u Meksiku, pošto su savladale u četvrtfinalu Brazil 3:1.

Fantastično je Srbija odigrala četvrtfinale protiv jednog od glavnih favorita za titulu. Prva dva seta odigrana su gotovo perfektno. Posle velike borbe prvi je dobijen 25:23. U drugom Srbija još bolja i slavila je 25:20 za velikih 2:0.

Brazilke su podigle nivo igre u trećem setu koji su dobile 25:22 i smanjile na 2:1. Strašna borba vodila se u četvrtom setu. Prava klackalica je bila do 20:19 za Srbiju, a onda su vezana dva poena i tada je bilo jasno da će Srbija slaviti. Na kraju 25:20 za veliku pobedu i ulazak u borbu za medalje.

Kod pobednica Jovana Zelenović bila je najbolja sa 21 poenom, dok Vanja Ivanović zabeležila 16, a Una Vajagić 14. Kod Brazila Julijana Vitorija bila je najefikasnija sa 17 poena.

U polufinalu Srbija će se sastati sa Rusijom, a taj meč na programu je u sredu u ponoć.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati