Ostali sportovi

Direktno.rs

05. 08. 2021. 16:37 21

Ivana Španović: Sažvaću te i pljunu na pod

Ivana Španović, najbolja atletičarka Srbije, odlučila je da se dužom porukom na Instagramu obrati navijačima u Srbiji.

Ona se najpre pratiocima na ovoj mreži oglasila na engleskom jeziku:

- Ova Olimpijka ima 31 godinu i 24 godine života je posvetila na radu na snu i sedam sekundi skoka vere. Pretpostavljam…Ali, nije sve o srećnom kraju, možda je o samoj priči - navela je Španović.

Zatim je usledila poruka za sve navijače u našoj zemlji.

- Poslednje dve godine su bile pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu uz slomljenu kost u stopalu i povrede. Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija, ali potreba za doslednosti snu i istrajavanju u lošim trenutcima kao nasleđe i potvrda mlađim generacija da će te prilike hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod upravo "game changer" situacije. Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek, pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i zivota, poštuješ tuđ rad koliko i svoj, odmeravaš svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore, a ne mesto gde lečiš svoje komplekse. Iz nekog sna ne želis da se probudiš, iz nekog jedva čekaš, ali jedna stvar im je zajednička – proći će - naglasila je Ivana Španović u pomenutoj objavi, a onda i zaključila:

- Hvala vam svima puno na podršci. Moja uverenja o onome što radim i na koji način, uvek ce biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreli i zato - show must go on - završila je Španović uz čuveni američki izraz u industriji zabave.

Da podsetimo i to, Ivana Španović je na Olimpijskim igrama u Tokiju zauzela četvrto mesto, a bronza joj je izmakla za šest centimetara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati